Axepeditie

Aanbod

Ambulante begeleiding

Doordeweeks bieden wij ook ambulante begeleiding. In deze begeleiding gaan we er op uit. Veelal in de buitenlucht ondernemen wij samen met de jongere sportieve, uitdagende, creatieve en avontuurlijke activiteiten. Om aan te sluiten bij de wens van de jongere kijken wij samen met de jongere welke activiteiten bij hem passen. Voorbeelden hiervan zijn: mountainbiken, een auto uit elkaar halen, kanoën, voetballen, knutselen met hout, een boot opknappen, hutten bouwen, boogschieten en nog veel meer. Leren door te ervaren is iets wat erg bij deze activiteiten past. Tijdens het ondernemen van deze activiteiten is er veel ruimte om gesprekken te voeren en te werken aan gestelde doelen.

De begeleiding is erg uiteenlopend, het op een actieve manier begeleiden is waar onze passie ligt. Soms vraagt de begeleiding wat anders, zoals meegaan met een gesprek op school, plannen et cetera. Dit zijn dingen die ook zeker bij de begeleiding horen. Hoe deze begeleiding precies eruitziet leest u onder het kopje: hoe bieden wij begeleiding

Kosten/vergoedingen

Wij kunnen alle manieren van financiering bieden. Voor vragen over kosten en vergoedingen kunt u contact met ons opnemen.

© 2024 Axepeditie | Algemene voorwaarden Axepeditie

Thema door Anders Norén