Axepeditie

Jongeren aan het woord

Jochem

Jochem

“Mijn naam is Jochem en ik ben 13 jaar oud. Ik vind het leuk om te klussen, spelen met vrienden en dieren te verzorgen, vooral mijn eigen cavia. Ik krijg sinds januari 2020 begeleiding van Axepeditie. Ik vind het leuk dat er tijdens de begeleiding hele actieve activiteiten worden ondernomen, bijvoorbeeld: fietsen en werken aan een boot. Het boot project vond ik zo leuk omdat je echt ergens naartoe werkt. Ik zou de begeleiding zeker aanraden, omdat het hartstikke leuk is en je ook veel dingen kan bereiken qua dingen die je zelf nog moet leren.” (Jochem, september 2020)

Damian

Mijn naam is Damian en ik ben 14 jaar oud. Ik krijg sinds Augustus 2019 begeleiding van Axepeditie. Plezier haal ik uit klussen/werken, afspreken met vrienden en creatief bezig zijn. Tijdens de begeleiding van Axepeditie krijg ik veel vrijheid en de kans om in overleg zelf invulling te geven aan het programma. Ik vind het fijn om tijdens de creatieve activiteiten te praten over mijn doelen en zo te werken aan mijn ontwikkeling. 

© 2024 Axepeditie | Algemene voorwaarden Axepeditie

Thema door Anders Norén